Pages

Wednesday, July 27, 2011

manusia boDoh..!!!!!!

manusia boDoh...a'ah...mmg..!!!!mmg aku ckp kau bodoh..!! wah...emo tetiber..tp mmg btul pun..smlm menyirap betul darah aku bile tgk berita pkul 8. ade case sorg budak g pukul kucing tnpa sbb....tp hukuman yg dier terima mmg x berbaloi dgn kekejaman yg dia buat...setakat dnda 400 RINGGIT MALAYSIA...bkn DOLLAR ok...n jgk pnjara yg boleyh dikira harinyer...aku rs xdpt pun nk byr blk ape yg kucing tuh rasa...mn x nya..bkn kucing tuh kacau die pun....dia yg xder sbb g kat kucing tuh amik kayu maen ketuk2...maen pukul2 plak....ko ingt ape....nk buat somtam ker...heeee...nm jer manusia yg lahir lengkap...tp bodoh nye tuhan je yg tawu....apela salah nyer saling hormat sesama makhluk yg sama jer berdenyut jntung....cuma kau besar die tuh kecik jer.....ergh..mmg aku xsuka kau....sgt2..!!!kalau la aku jmper...nk jer aku cr kayu yang sama pukul kau blk.....manusia boDoh..!!!!!!!

Monday, July 25, 2011

keep trust in faith...

keep trust in faith..blog yg kdg2 sarat utk dibace...biaser r..author dier sgt suker bermadah pujangga..=)tp x semestinya madah pujangga yg susa nk faham dan buat kepala otak pening dr pg smpai ke ptg...dan bkn ape yg dipikir susa utk difahami tuuu...isi yg tersirat hanya boleyh dilempar dlm tong sampah..atau sekadar bc lps tuh tinggal...sekadar kenal lps tuh tinggal...

teringat pasal kes micropipet TERbakar yang kau cerita...mmg aku saje ltk 'TER' tu sbb mmg itu yang ko maksudkan...kan...betul la tuh...xder saper yang suka2 nk rosak kan harta org laen...tp biase la..manusia selalu nmpk ape yg dpn mate jer....kalau bnde x baek jadi...xfikir pun kenape...kenape...dan kenape...yang tawu asik menyalahkan sesama sendiri...aku pun macam tuh...tulis pndai...tp muhasabah diri...berkesan ker x?haha...poor me...

mmg betul ape yg kau ckp...semua nya penuh dgn TER....TER sana...TER sini...smpai satu masa..manusia sendiri takut nk cuba ape pun...sbb takut nk buat salah...tp sesetengah org...belajar dr kesilapan dan pengalaman yg berulang...dorg xmawu lagi buat apa yg TER tu....n de best way...always refuse refuse and refuse....tp semua ni bwk kebaikan ker...?bwk untung ker..?certain thing aku rs perlu utk "REFUSE"...sbb xmawu bnde sama berulang bila da pk sebaik mgkin ape yg dibuat x mndatangkan kebaikan.......dan bila da x diulang lg bnder2 yang difikir mudarat dan melarat...xkan ada lagi istilah TER tu....TERSILAP...kan?=)

sm mcm kau ckp...disebabkan fobia kau...kau xnk lagi say YES to any research yang mgkin tggu kau 1 hari nnt....ape2 pun...blog kau best...teruskan mnconteng...boleyh aku bc time2 aku rs xder hati nk buat labwork....dan drpd aku asik TERbuat silap..baek aku duduk diam2 bc blog kau......

Sunday, July 24, 2011

canT waiT to c u guyS...=)

the most beloved friend...cik aTiq..


major things bouT u..
1. sgt secretive bout ur own life
2. buat hal sendiri smpai lm x cntact aku
3. de coolest among kiter2..
4. giler camera....no objection ok cik atiq
5. kuat merayap
6. ko selalu nk cpt blk biler kua sm sm...sedeyh aku
7. selalu belagak xnk lyn aku or ckp ngn aku biler jmpe...ko lyn aku x sm mcm kwn2 lain...selalu ngn aku senyap jer...huh..!!!marah..!!!!
8. among every kwn yg ku knl...setakat nie kau yg paling berjaya...u go gurl...
aku sayang kau smpai biler2....

beLoved friend...yaN..


major things bouT u...
1. ko susa sgt nk lpk rumah aku even rumah dekat sesangat...first n last time masuk ms kiter form 2..ko ingt x?
2. kwn 1 bus skolah dr drjah 6 smpai form 3
3. ko tutup mulut biler ko gelak
4. mesti ader evrytime we gathered together dgn kwn2 lain
5. 1st kwn yg study smpai oversea....wow...we proud of u yan....=)
aku sayang kau smpai biler2....

beloved friend...Farez...


major things bouT u...
1. paling kuat kenekan org...pntang salah ckp sket bahan jer smpai ke petang...kdg2 rs nk tumbuk2 je jerawat kau..hehe
2. de most direct person yg aku jmper...
3. kwn foodtech seperjuangan..wah..!!!u go gurl..
4. kdg2 cepat bengang n cepat marah..no no no...itu x baik...
aku sayang ko smpai biler2...

beLoved friend...wanie..


major things bouT u...
1. ko ingt x kalau ader kwn2 yg gtl2 tgn..ko tolong garu sekejap jer...ko ckp...sajer wat dajal biler da start garu...xboleyh berenti...jahat...!!!!!
2.paling susa nk jmpe compared dgn 3 diatas..hehe..
3. pandai matematik...=)
4. aku x suker duduk sebelah ngn kau sebab ko kidal..mesti nk langgar2 ngn aku...tmpat besar mn pun...kalo duduk sebelah kau msti jd sempit...
aku sayang kau smpai biler2...

SAMPAI KETEMU KAWAN2....=)RINDU AKU KALI NIE MELEBIH2 PULAK KT KORG.....HIDUP BAEK2...=)

Thursday, July 14, 2011

garDen naTure in memory

video

hey garDen naTure crew...hehe...rindu kan biler ingt time nie...=)
teringat kiter punye cip labu kene godam...tp finally alhmdulillah dpt jgk number 3....
best2...to our beloved manager kedekut si azrin zin....skrg yg da jd dealer perfume....xder award pekerje terbaek utk aku ker...bg la perfume sebotol 2 pun ok..hehe..=)

Monday, July 4, 2011

how how how...

undefined letters and words...undefined sentence dat can released me from anything and evrything today...of course am going to help to make sure they can breath happily...but still i cant...stupid me still i cant...hurm de call i received made me feel thousands of scratches...

pLease..dun be tooo000ooo direct...it wasn't ur fault or his fault..for him...asking from u might released...heared from de other side...she said...sumthin' dat easy...cause u always have de knot....not like us...not like him...sooo...never ever say if u dunno....deep in my heart...i never want to feel dat way...but am sorry...am starting to feel dat way........pLease forgive me...




I LOVE THEM.....A LOT....=)